Cine sunt?

Salut eu sunt Ștefan Manu și cei mai mulți îmi spun Manu.

Îmi place fotografia, îmi plac mașinile și motociclete. Pasiunea cea din urmă este printre cele mai vechi dar s-a concretizat cel mai târziu. În 2019 am devenit conducător moto cu acte în regulă iar asta a declanșat dorința de a merge, de a călători, de a descoperi, de a HOINĂRI! La scurt timp după ce am luat permisul, mi-am luat și primul motor, care ulterior, pentru mine nu s-a mai numit motor, nu s-a mai numit Honda Hornet, nu s-a mai numit motoretă și a primit numele de “Hoinarul”, iar el este motivul principal pentru care azi am acest blog!

Așadar cel mai probabil pe acest blog o să gășiți locuri și hoinari, hoinărind de colo, colo. Mi-am propus să vizite mai mult România, să o fotografiez, să descopăr diferite locuri, rute, peisaje și oamenii pe care îi voi întâlni pe pracursul caltoriilor mele.

Pentru mine nu există sentiment mai mare de libertate, de bucurie și Aventură decât atunci când îmi iau Hoinarul la drum, iar intenția cu care am create acest blog a fost de a împărtăși o parte din aceste sentimente cu voi.

Se spune că nu destinația este importantă, ci drumul parcurs până la ea. Hoinarul m-a învățat ce mai bine acest lucru, mai ales în călătoriile în care porneam împreună fără nici o destinația clară, doar kilometru după kilometru de drum care ni se descoperea în față. Va invit să hoinărim împreună și să descoperim unde ne duce drumul!