Cine sunt?

Salut eu sunt Ștefan Manu și cei mai mulți îmi spun Manu.

Îmi place fotografia, îmi plac mașinile și motociclete. Pasiunea cea din urmă este printre cele mai vechi dar s-a concretizat cel mai târziu. În 2019 am devenit conducător moto cu acte în regulă iar asta a declanșat dorința de a merge, de a călători, de a descoperi, de a HOINĂRI! La scurt timp după ce am luat permisul, mi-am luat și primul motor, care ulterior, pentru mine nu a mai fost un simplu “motor”, nu s-a mai numit Honda Hornet și a primit numele de “Hoinarul”, iar el este motivul principal pentru care azi am acest blog!

Așadar cel mai probabil aici o să gășiți locuri și hoinari, hoinărind de colo, colo. Mi-am propus să vizite mai mult România, să o fotografiez, să descopăr diferite locuri, rute, peisaje și oamenii pe care îi voi întâlni pe pracursul caltoriilor mele.

În ceea ce mă privește, nu există sentiment mai mare de libertate, de bucurie și aventură decât atunci când îmi iau Hoinarul la drum. Intenția cu care am creat acest blog a fost de a împărtăși o parte din aceste sentimente cu voi.

Se spune că nu destinația este importantă, ci drumul parcurs până la ea. Hoinarul m-a învățat cel mai bine acest lucru, mai ales în călătoriile la care porneam împreună fără nici o destinația clară, doar kilometru după kilometru de drum care ni se descoperea în față. Va invit să hoinărim împreună și să descoperim unde ne duce drumul!